VanafLincoln.jpg (12297 bytes) Washington Memorials

Een bed.

Tijdens een eerder bezoek aan Mattress2night had ik mij al laten informeren over bedden. Helaas moet ik de toekomstige logees boven de 1.85 m mededelen dat ik geen bed langer dan 1.85 m kan krijgen, tenzij ik minimaal 4 weken wil wachten en dat wil ik dus niet. Vannochtend ging ik terug om er spijkers met koppen te slaan. Stond er vorige week een zwarte meneer van bijna 2m lengte en een heupomvang van minstens evenveel in die winkel (die vertelde dat hij op een Queen size bed sliep, ons tweepersoonsbed dus), nu stond er een zwarte meneer waar ik minder tegenop en eveneens veel minder omheen hoefde te kijken.

Bij deze meneer, een enorme flirt die meteen over mijn heerlijke parfum begon, waren de prijzen voor dezelfde bedden in één keer een stuk duurder. Was vorige week een 1 persoons bed 160 dollar, nu 200. Was aflevering vorige week gratis, nu 30 dollar. Dus ik zat hem zo aan te kijken, haalde mijn aantekenboekje te voorschijn en vertelde hem de verschillen in prijs. Hij zat me aan te kijken en zei met een stralende lach: "Ok, I'll give you the same prices and you, you will give me a kiss….., or maybe a hug". Even stralend lachend antwoordde ik: "you will give me the same prices without a kiss, nore a hug, but you can have a 'thank you' and a smile". "You win Lady, let's make up the paperwork". En daar gingen we, op weg naar het papierwerk.

Ik voelde me net als in Liberia, 25 jaar geleden. De heren daar konden net zo te keer gaan ;-) ! Ze hebben de genen wel meegenomen naar de andere kant van de oceaan! Tijdens het papierwerk moest hij natuurlijk wel even weten of mijn echtgenoot wel "in town" was, maar verder vielen de avances mee. Kreeg keurig een betaalbewijs met de mededeling dat ik vrijdag tussen 12 en 4 uur twee bedden gratis afgeleverd en in elkaar gezet krijg met daar aangehecht zijn visite kaartje en de woorden; "Any time you feel like a flirt, do pass by….!
Al lachend ben ik de winkel uitgelopen.

Eisjen
29.9.99 «««